Arkkienkeli hoito


ARKKIENKELI HOITO

Arkkienkelitä on 12. Gabriel, Mikael, Raphael, Uriel, Jophiel, Zadkiel, Samuel, Metatron, Sachiel, Sandolfon, Razkiel ja Haniel. Tutustu arkkienkeleiden kuvaukseen, niin tiedät parhaiten mikä niistä on sinulle paras hoito tähän hetkeen.

Hoito on turvallinen ja tapahtuu aina sinun korkeimmaksi parhaaksi, kokemukset ovat yksilöllisiä eikä ne vahingoita sinua. Hoito voidaan toteuttaa kaukohoitona. 

Mikäli haluat useamman hoidon, suositellaan pitämään hoitojen välissä 2-3 päivää taukoa ennen seuraavaa.

Arkkienkeli hoito 30€/ hoito (sis. Alv)

ARKKIENKELIT


Gabriel

Taiteen, viestinnän suojelusenkeli, suojelee kaikkia taiteilijoita, kirjoittajia, lapsien suojelija, auttaa lapsen maailmaan ja vaalii hedelmällisyyttä.

Mikael

Suojaus, negatiivisten energioiden puhdistaminen, henkien vapauttaminen, auttaa johtajuudessa, yhdistyy kurkkuchakraan, eli puhut ja pysyt totuudessa.

Raphael

 Parantavaa energiaa ihmisille ja eläimille, ohjausta ja tukea hoito ja parannus työtä tekeville. Yhdistyy kolmanteen silmään, eli auttaa selvänäköisyyden aukeamisessa, ja on matkamiesten suojelija. 

 Uriel

 Auta meitä selviytymään stressaavissa
tilanteissa. Auttaa löytämään rauhan elämän myrskyissä. Suuri lohduttaja ja auttaja, muistuttaa meitä, että "kaikki tulee olemaan hyvin." Tuo kirkasta Valoa pimeyteen, auttaa meitä jaksamaan ja tasoittaa elämämme polkua. Työskentelee lasten kanssa, ja auttaa heitä opiskelussaan. 

Jophiel 

Tunnetaan "taiteilijoiden suojelusenkeli".
Taide hankkeiden ja taiteilijoiden suojelija, ylläpitää ihmisillä kauniita ajatuksia, antaa luovuutta ja iloa.

Zadkiel

Hyväntahtoisuus, armo, myötätunto, fyysistä ja henkistä paranemista, muistin parantamiset, tutkimukset, testit, apua anteeksiantoon itsellesi ja muille.

Samuel

Rakkauden ja myötätunnon enkeli.

Hän auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi ja täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta 

Metatron

 Puhdistaa negatiivisia ajatuksia ja ajattelun muotoja sekä antaa mielenrauhaa. 

Sachiel 

 Veden, rikkauksien, menestyksen, vaurauden, sadon ja aineellisen hyvinvoinnin enkeli

Sandolfon

Hän on musiikin ja rukouksen arkkienkeli.

Hän auttaa meitä ylläpitämään selkeää yhteyttämme Äiti Maahan. Hän on vastuussa Maatähtichakrastamme, minkä kautta olemme yhteydessä Äiti Maan sydämeen. Tämän energiakeskuksen kautta voimme saada selkeämmän yhteyden omaan itseemme, sekä ainutlaatuiseen potentiaaliimme. 

Razkiel

Hänen sanotaan seisovan hyvin lähellä Jumalaa. Raziel auttaa meidän tietoisuuttamme laajenemaan ja auttaa meitä pääsemään käsiksi tietoon, joka auttaa meitä omassa luomistyössämme. Kun haluat ottaa oman manifestointivoimasi vahvemmin käyttöösi, Raziel voi tuoda tietoosi uutta energiaa ja näkemystä, jonka avulla voit luoda unelmiasi todeksi entistä helpommin. 

Haniel

Haniel liittyy vahvasti Venus planeettaan, rakkauteen ja siksi tällä voi hoitaa lähes kaikkia rakkaus asioita. Auttaa pääsemään irti surusta ja tuskasta.