Tulkinnat

TULKINNAT

Enkeleiden viestit tulevat aina rakkaudesta ja ovat lempeä paketti ohjausta sinulle. Viestit eivät anna sinulle oikeita lottonumeroita tai kerro suoria vastauksia mitä sinun tulee tehdä koska sinulla on vapaa tahto. Viestit ohjaavat ja antavat opastusta tiellesi. 

Maailmankaikkeus tukee aina sinun päätöksiä ja valintoja, olivat ne millaisia tahansa. 

Enkelit usein ohjaavat meitä sille kevyemmälle ja helpommalle polulle, mikäli otamme ohjauksen vastaan ja luotamme siihen. Enkelit toki ovat matkassamme silloinkin opastamassa, kun kuljemme kivikkoisempaa polkua, usein ne polut annetaan opiksi elämään.

Tulkinnat teen tarot sekä oraakkeli korteilla, ne tulevat aina puhtaasta valosta ja hyvistä energioista.

Tulkinnassa en voi päättää mitä viestiä ja ohjausta sinulle tuodaan kysymyksistä huolimatta, mutta ohjaus on aina sinun korkeimmaksi parhaaksi. Tulkinta tehdään aina sen hetken energioihin.

Tulkinnoissa en käsittele terveyteen liittyviä asioita, ellei sitä erikseen tuoda tulkinnan aikana osaksi viestiä. En myöskään käsittele kuolemaan liittyviä kysymyksiä, enkä kolmannen osapuolen asioita.

Tulkinnat toimitetaan kirjallisena sähköisessä muodossa.

YLEINEN TULKINTA

Yleisessä tulkinnassa katsotaan tämän hetkistä sekä lähi tulevaisuuteen annettavaa ohjausta ja opastusta. Voit esittää kysymyksiä tai pyytää aihe alueita katsottavaksi kuten, työ, raha, rakkaus, parisuhde. Kyseessä on lyhyt tulkinta.

Yleinen tulkinta 15€/tulkinta (sis. Alv)

VUOSI TULKINTA

Vuosi tulkinnassa katson sinulle enkeleiden ohjausta sekä yksisarvisten viestin jokaiselle kuukaudelle vuodeksi eteenpäin. 


Vuosi tulkinta 30€/ tulkinta (sis.Alv)